Προσκυνηματική εκδρομή στην Ζάκυνθο.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Οι ενορίες Αγίου Ανδρέου και Ζωοδοχού Πηγής Άνω και Κάτω Κανδήλας, διοργανώνουν διήμερον εκδρομήν εις την Νήσον της Ζακύνθου, με προσκύνημα στα Μοναστήρια της Νήσου αλλά και επίσκεψη στα αξιοθέατα της.
Η εκδρομή θα είναι στις 7 και 8 Ιουλίου και η συμμετοχή θα είναι στα 60€. Όμως οι συμμετέχοντες θα είναι νέοι και μόνο νέοι. Παρακαλούμε για την συμμετοχή των νέων μας.
Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κάτω Κανδήλας ή στα τηλέφωνα 6944020037 και 2646038404 Πάτερ Ευφρόσυνος .
Μαζί με την εγγραφή θα πληρώνουν 40 €. Τα υπόλοιπα 20 € στο λεωφορείο.

Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.