Μεγάλη ανατροπή στην κατανομή των εδρών στον Δήμο Ξηρομέρου. Σοβαρό λάθος οδήγησε σε λάθος υπολογισμό των εδρών από το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου. Νέα απόφαση που εκλέγεται τελικά και ο κ. Τάσος Κατσιπάνος.


Τελικά εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου και ο υποψήφιος ανεξάρτητος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ» κ. Αναστάσιος Κατσιπάνος. Με νέα απόφαση του, την 12/2014 το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου αναιρεί την προηγούμενη του (δείτε εδώ), προφανώς γιατί έχει γίνει ένα σοβαρό λάθος στην κατανομή των εδρών. Στην νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου (την έχουμε στα χέρια μας) η οριστική κατανομή των εδρών στον Δήμο Ξηρομέρου είναι:
  • κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης 16
  • κ. Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά 7
  • κ. Ηλίας Γεωργαλής 2
  • κ. Γεράσιμος Βότσης 1
  • κ. Αναστάσιος Κατσιπάνος 1
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ελευθέριο Μάντζαρη για την έγκυρη ενημέρωση και για την ενεχυρίαση της νέας απόφασης.

2 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με τον κ. Λυμπεράτο, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας, οι έδρες που μοιράζονται με απλή αναλογική την πρώτη Κυριακή είναι 14 (οι μισές + μία από τις 27 που έχει ο Δήμος μας). Την πρώτη Κυριακή παίρνει 6 ο κ. Γαλούνης, 5 η κ. Σαμαρά, 2 ο κ. Γεωργαλής και 1 ο κ. Βότσης. Δεν υπάρχει έδρα στον κ. Κατσιπάνο. Την ίδια άποψη έχουμε και εμείς. Η τελικές έδρες είναι λοιπόν:

    κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης 16
    κ. Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά 8
    κ. Ηλίας Γεωργαλής 2
    κ.Γεράσιμος Βότσης 1

    Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Λυμπεράτο και πάμε για 3η απόφαση του Πρωτοδικείου με το θέμα να γίνεται και λίγο αστείο θα λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευθύνες για αυτές τις προχειρότητες των υπαλλήλων ( δικαστών άραγες ; )δεν υπάρχουν ; τα ίδια διαβάζω ότι έγιναν και στην Ναύπακτο και πανελλαδικά λείπουν απ΄ τις Ευροεκλογές 155 σάκοι με αποτελέσματα ! Κατά τ΄ άλλα μας φταίει η Μέρκελ και ΣΙΑ... Αυτό είναι κατάντια της Ελλάδας. Πίστευα ότι στο δικαστικό Σώμα υπάρχει ακόμα σοβαρότητα...αλλά απ΄ότι φαίνεται διαψεύδομαι. Τωρα καταλαβαίνετε γιατί στα δικαστήρια ο ένοχος ενίοτε βγαίνει αθώος και ο αθώος ένοχος ; Αυτοί δεν κρίνονται ;

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.