Κλαρίνα και επίδειξη Ελληνικής και Αμερικανικής σημαίας στο Ασπρογυάλι Καλάμου Λευκάδας.Τόπος: Ασπρογυάλι Καλάμου Λευκάδας. Χρόνος: Σάββατο 21/6/2014, ώρα: 04:00 μ.μ. Ενώ όλοι απολαμβάνουν την μοναδικής ομορφιάς παραλία, ξάφνου κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει που ταράζει την ηρεμία και την γαλήνη...

4 σχόλια:

 1. o xristos toy tasoy!!!!axaxaxaaxaxaxax!!!!oraioosss!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βασίλη νομίζω πως απολαύσαμε την κορυφαία στιγμή του καλοκαιριού κι ας είμαστε ακόμα στην αρχή του. Δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι πιο κορυφαίο αυτό το καλοκαίρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και κάτι που δεν σχολιάσαμε. Το Χριστίνα με τούς τουρίστες ήταν γεμάτο Ρώσους. Σίγουρα θα έπαθαν πλάκα μεγάλη. Α ρε Βλαδίμηρε τι σού 'μελε στο Ασπρογυάλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΙΝΤΑΑΑΑΑΑΑ ΔΩΣΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.