Απόφαση Δημάρχου Δήμου Ξηρομέρου για προμήθεια ποσίμου νερού στο Αρχοντοχώρι.


Όλοι γνωρίζουμε το μεγάλο πρόβλημα υδροδότησης που έχει το Αρχοντοχώρι τους καλοκαιρινούς μήνες (δείτε εδώ). Ένα πρόβλημα που δεν είναι τωρινό αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάθε καλοκαίρι οι κάτοικοι του Αρχοντοχωρίου πραγματικά δεινοπαθούν και επιστρατεύουν κουβάδες, στάμνες, φορητές δεξαμενές, εμφιαλωμένα για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν το νερό τους για οικιακή χρήση.
Πολλές δημοτικές αρχές πέρασαν, βαρύγδουπες υποσχέσεις για οριστική λύση του προβλήματος δόθηκαν, έργα έγιναν και χρήματα σπαταλήθηκαν, αλλά στο δια ταύτα... πολλές φορές σήμερα στο Αρχοντοχώρι νερό δεν μπορούν να πιουν. Έτσι και φέτος, με απόφαση του Δημάρχου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά, έχουμε εκχώρηση της προμήθειας ποσίμου νερού στους κατοίκους του Αρχοντοχωρίου σε ιδιώτη.
Ελπίζουμε επιτέλους να δρομολογηθεί η λύση αυτού του προβλήματος στο άμεσο μέλλον. Η νέα δημοτική αρχή το υποσχέθηκε προεκλογικά και ο νέος Δήμαρχος που έλκει και την καταγωγή του από το Αρχοντοχώρι ευελπιστούμε, σε αυτήν την νέα θητεία του, αυτή την φορά να το καταφέρει. Ακολουθεί η σχετική απόφαση. Αυτήν την στιγμή στο χωριό υπάρχει νερό κανονικά.


3 σχόλια:

  1. εκτροπή του αχελώου να γίνει να λυθεί το αιώνιο πρόβλημα υδρευσης του χωριου!!!!! αφου τοσες δημοτικες αρχες δεν το έχουν λύσει εδώ και τόσα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πειτε το νερο νερακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως και άλλοι , έκαναν εγκαίνια για το νερό του Αρχοντοχωρίου , παρουσία μάλιστα και του περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Σπυρίδωνος ΣΠΥΡΙΔΩΝ κ.λπ τοπικών αρχών. Να μην το ξεχνάμε κ. διαχειριστά του ΜYTIKAΣPRESS. Τα εγκαίνια τα έκανε ο τότε δήμαρχος Αλυζίας κ. Δ. Τριποτσέρης. Απλά να μην τα ξεχνάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.