Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου. Εορτάζει ο κοιμητηριακός Ναός της Κανδήλας.


Χάριτι Θεού στις 29 Ιουνίου η Αγία μας εκκλησία εορτάζει την μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και στην Κανδήλα εορτάζει ο κοιμητηριακός Ναός.
Το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής κάτω Κανδήλας, προσκαλεί όλους τους πιστούς να έρθουν να συνεορτάσουμε μαζί την μνήμην των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων.

Σας περιμένουμε όλους !!!!


1 σχόλιο:

  1. .το χρωστάμε σε σένα πατέρ εφροσινε γτ σε χάρη σε σένα ξαναλητουργει αυτό που πρώτα ήταν ένα ερηπιο..... Ο θεός να σε έχει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.