Σε λειτουργία από χθες το νέο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».


Ξεκίνησε χτες Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 η έναρξη λειτουργίας του νέου «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» για το σύνολο των υπόχρεων φορέων. Το νέο σύστημα είναι τεχνικά και επιχειρησιακά αναβαθμισμένο, προσφέροντας επιπλέον νέα σημαντική λειτουργικότητα. Βασικοί στόχοι είναι η διευκόλυνση των φορέων στην ανάρτηση αποφάσεων αλλά και του πολίτη στην αναζήτηση της πληροφορίας. Παράλληλα συνεχίζει να παρέχει ανοιχτές μεθόδους για την επεξεργασία των στοιχείων που διατηρεί από τρίτα συστήματα.
Όλοι έχουμε καταλάβει την σημασία αυτού του συστήματος το οποίο έχει γίνει ουσιαστικά ένα εργαλείο ελέγχου των απλών πολιτών αλλά και των μέσων ενημέρωσης στις αποφάσεις και ενέργειες της Δημόσιας Διοίκησης. Μέσω αυτού μπορούμε να έχουμε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις αποφάσεις, να βλέπουμε πως αξιοποιούνται τα χρήματα μας και να κρίνουμε τους ανθρώπους που αποφασίζουν.
Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από πολύ κοντά και με πολύ προσοχή, όπως κάναμε μέχρι τώρα, το «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» που αφορά τον Δήμο Ξηρομέρου. Θα δημοσιοποιούμε οτιδήποτε κρίνουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε, θετικό ή αρνητικό και η τελική κρίση δική σας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.