Κατασκευή μονοπατιού για το ασκηταριό της Αγίας Παρασκευής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κανδήλας.


Φωτορεπορτάζ: Ανδρέας Λίλας, Παρασκευάς Λεκατσάς.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Κανδήλας ανέλαβε την πρωτοβουλία δημιουργίας μονοπατιού για την ευκολότερη κι ασφαλέστερη πρόσβαση των προσκυνητών στο ασκηταριό της Αγίας Παρασκευής, που μέχρι τώρα ήταν απροσπέλαστο κι εξαιρετικά επικίνδυνο.
Βασιζόμαστε στη δική σας οικονομική βοήθεια ώστε να τελειοποιηθεί αυτό το έργο μέχρι τις παραμονές της Αγίας Παρασκευής.
Ευχαριστούμε την νεολαία του χωριού μας που ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα μας και βοήθησε εθελοντικά.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Παρασκευάς Λεκατσάς (Ρέντζος). Κιν.: 6945699850.
Τα μέλη: Ανδρέας Λίλας, Μαίρη Γρίβα, Ανδρέας Ζαρκαδούλας, Σταμούλης Στρουμπής.

Τα παιδιά πρωί πρωί, αν και από ξενύχτι, συνεπείς στο ραντεβού τους με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, πηγαίνουν προς την Αγία Παρασκευή να κουβαλήσουν όλα τα υλικά για να φτιάξουν το μονοπάτι.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.