Παραμονή της Αγίας Παρασκευής και όλη η Κανδήλα γιορτάζει.


Φωτορεπορτάζ: κ. Βάσω Παππά.

Την τιμητική του έχει ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής της θαυματουργής της Κανδήλας, τον οποίο όλοι οι κάτοικοι του χωριού σέβονται και τιμούν ιδιαίτερα. Με εθελοντική εργασία των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Κανδήλας, πραγματοποιήθηκαν φέτος πολλές εργασίες τόσο στο εσωτερικό του ναού όσο και στον περιβάλλοντα χώρο αλλά κυρίως στον δρόμο πρόσβασης προς το ασκηταριό. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
1 σχόλιο:

  1. Ωραιες οι φωτο...αλλα στο κειμενο μια μικρη διορθωση. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος τη μονη πρωτοβουλια που πηρε ηταν για το μονοπατι προς το Ασκηταριό και μπραβο του. Ολες οι υπολοιπες εργασίες μεσα και εξω στον περιβαλλοντα χωρο, ηταν με πρωτοβουλία τπυ πατερ Ευφρόσυνου με την βοηθεια ανωνυμων εθελοντων. Απλά θα ηθελα να επισημανω οτι αν υπηρχε συνεργασία Πολιτιστικού Συλλόγου και εκκλησιαστικής επιτροπής θα μπορουσαν να γίνουν σπουδαια πραγματα απο κοινου.. Σας ευχαριστω.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.