Τερμάτισαν τα ιστιοπλοϊκά του 26ου Ράλι Ιονίου στον Αστακό.


Με τελικό σημείο τερματισμού τον Αστακό ολοκληρώθηκε το 26ο Ράλι Ιονίου. Τα ιστιοπλοϊκά ξεκίνησαν από την Λευκίμη της Κέρκυρας με πρώτο σταθμό αγκυροβολίας την Πρέβεζα. Επόμενοι σταθμοί το Ληξούρι της Κεφαλονιάς και η Ζάκυνθος. Ο τερματισμός των σκαφών έγινε στον Αστακό την Κυριακή 10 Αυγούστου.
Την Δευτέρα 11 Αυγούστου έγιναν οι απονομές στον Αστακό μέσα σε μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.
Αναμφισβήτητα το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο μας και αξίζουν συγχαρητήρια στο Ν.Α.Ο.ΑΣ για την άψογη διοργάνωση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.