Δήμος Ξηρομέρου: Νέα δημοτική αρχή, παλιά και πολλά τα προβλήματα. Ευχή όλων να είναι επιτυχημένη η 5ετής θητεία της.


Φωτορεπορτάζ: Make Art

Με κάθε επισημότητα, σε μία λιτή τελετή στο Δημαρχείο του Αστακού, που πλημμύρισε από δημότες, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29/8 στις 08:00 μ.μ., η ορκωμοσία του Δημάρχου Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Συμβουλίων Τοπικών Κοινοτήτων.
Οι ευχές όλων συνοδεύουν την νέα δημοτική αρχή. Ευχές για επιτυχημένη θητεία με παραγωγή θετικού έργου προς όφελος όλων των δημοτών, με διαφάνεια και χρηστή διαχείριση. Ένας Δήμος ανοικτός και δίπλα σε όλους τους δημότες, να δίνει λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας, που να σχεδιάζει καθημερινά την βιώσιμη ανάπτυξη για ένα ευοίωνο μέλλον του τόπου μας. Καλή επιτυχία.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.