Φιλικό με θύμησες και άρωμα από τα παλιά, μεταξύ παλαιμάχων ΑΟ Κανδήλας και νέων ΑΟ Κανδήλας.


Ο ΑΟ Κανδήλας καλεί όλους τους φιλάθλους, την Παρασκευή 22 Αυγούστου να παρακολουθήσουν το ματς μεταξύ των ομάδων: ΠΑΛΑΙΜΑΧOI ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ - ΝΕOI ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ.
Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο Άγιος Γεώργιος ώρα 06:00 μ.μ. Να σημειωθεί ότι στον αγώνα θα συμμετέχουν παλιοί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τις δεκαετίες του '80 - '90 στον ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ.
Ακόμη καλούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα τις ομάδας και δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους να βρεθούν κοντά μας.
Τον αγώνα θα σφυρίξει ο διαιτητής Γρηγόρης Πάνου.
Μετά το ματς σας περιμένουμε στη πιτσαρία του Προέδρου (Ο ΑΓΑΣ) για φαγητό, μπύρα και κρασί, να θυμηθούμε όλοι μαζί τις παλιές καλές στιγμές που περάσαμε με την ομάδα.

1 σχόλιο:

  1. Αν είναι να παίξει ο Αλαπάντας σίγουρα θα είμαι στο γήπεδο. Έστω και ένα πέναλτυ να χτυπήσει. Τιμής ένεκεν στις αναμνήσεις των νεανικών μου χρόνων. Πήγαινα Αη Γιώργη από το Μύτικα με τα πόδια κάθε φορά που έπαιζε εντός η Κανδήλα, μόνο και μόνο γι αυτόν τον παίχτη. Ίνδαλμα που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.