Ημέρες πολιτισμού στον Βάρνακα.


Φωτογραφίες: Make Art, Βάσω Παππά, Βασίλης Πολύζος.

Εξαιρετική επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρνακα. Η έκθεση φωτογραφίας από την κ. Βάσω Παππά και τον κ. Βασίλη Πολύζο, η παρουσίαση για το Αρχαίο Φράγμα Αλυζίας από τον κ. Νίκο Ζαρκαδούλα, καθώς η παράσταση καραγκιόζη από τον Θανάση Τσαμπιέρη, προσέλκυσαν πάρα πολύ κόσμο (ανάμεσά τους και ο γνωστός Δημοσιογράφος Γ. Καραμπελιάς).
Όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήμερες πολιτισμού στο Βάρνακα και στην πράξη. Γιατί όταν θέλουμε μπορούμε. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Συλλόγου.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.