Παρουσίαση τουριστικού οδηγού από το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.


Το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, την Κυριακή 17 Αυγούστου, στις 09:00 μ.μ. στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα, θα παρουσιάσει τον Τουριστικό Οδηγό του Τόπου μας, που έχει εκδώσει, με πολλές φωτογραφίες και στοιχεία για όλα τα ιστορικά μνημεία της ευρύτερης περιοχής, τις διαδρομές στη φύση, τις εκδηλώσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον τόπο μας.
Το Blog μας έχει ανεβάσει όλον τον τουριστικό οδηγό, σε ξεχωριστή σελίδα στο μενού επιλογών της κεντρικής μας σελίδας, σε μορφή pdf για να είναι διαθέσιμος σε καθέναν σε ηλεκτρονική μορφή.

2 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.