Μεγάλος αγώνας έγινε μεταξύ παλαιμάχων και νέων της Κανδήλας.


Φωτορεπορτάζ: κα Σπυριδούλα Σούφη.

Μεγάλος αγώνας έγινε στο γήπεδο της Κανδήλας Ξηρομέρου μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων και νέων του χωριού, την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014. Το γήπεδο πήγε αρκετός κόσμος που ήθελε να δει από κοντά τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος του ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ αλλά και να καμαρώσει τη νέα ομάδα του χωριού. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με αρκετές καλές συνεργασίες και πολύ πάθος. Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 5-5, κάτι το οποίο όπως είναι φυσιολογικό δεν ενδιέφερε και πολύ.
Αμέσως μετά όλοι μαζί διασκέδασαν με φαγητό ποτά, δείγμα τις φιλοσοφίας της ομάδας του ΑΟ Κανδήλας ότι το ποδόσφαιρο ακόμα παραμένει χαρά, διασκέδαση, και συναδελφικότητα, θυμίζοντας άλλες εποχές.
Τον αγώνα σφύριξαν με μεγάλη επιτυχία οι: Γρηγόρης Πάνου, Θοδωρής Θεοδωρέλος και Άρης Θεοφίλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.