Κινδύνεψαν από ξαφνικό μπουρίνι στον Καστό 13 τουρίστες και τα σκάφη τους.Το ξαφνικό μπουρίνι την Πέμπτη το βράδυ είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν άμεσα 13 τουρίστες που επέβαιναν στα σκάφη τους στο λιμάνι Σαρακίνικο. Οι τουρίστες περισυλέγησαν με την βοήθεια κατοίκων του χωριού, του τέως Αντιδημάρχου Πέτρου Γιαννούτσου και Αλβανών πού διαμένουν στο νησί μας!
Οι ναυαγοί οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος όπου τους προσφέρθηκαν τα αναγκαία και ειδικά σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Γερμανών που ήταν πολύ σοκαρισμένοι.
Το λιμενικό ήρθε άμεσα και έγιναν προσπάθειες να αποκολληθούν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη ένα εκ των οποίων βυθίστηκε εντελώς ενώ στα υπόλοιπα προκλήθηκαν βλάβες.
Απορία προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους νεοεκλεγέντες τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Καστού (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Αντιδήμαρχος) δεν συνέτρεξε και δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει ή τουλάχιστον να είναι παρόν σε ένα τέτοιο έκτακτο γεγονός που θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερη εξέλιξη.
2 σχόλια:

  1. Σχόλια ανώνυμα που μιλάνε για παρανομίες ή σχόλια ανώνυμα απαξιωτικά για ανθρώπους, καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται να επιτρέψουμε να αναρτηθούν.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.