Ήττα 2-0 για τον Αλυζιακό από τον Αμφίλοχο.


Την ήττα εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τον Αμφίλοχο, γνώρισε ο Αλυζιακός την Κυριακή 26/10 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτ/νίας.
Εμφανώς βελτιωμένη η ομάδα μας σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της, δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα μιας και η τύχη σε κάποια κρίσιμα σημεία της γύρισε την πλάτη.
Με γκολ που δέχτηκε από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η ομάδα μας. Ένα αμυντικό λάθος και μόλις στο 4ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, κάτι που από μόνο του έριξε την ψυχολογία της ομάδας του Τάσου Χατζαρά (Τάτσης), που τόσο νωρίς και με αυτό τον τρόπο (αμυντικό λάθος) βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ.
Η ομάδα μας συνήλθε και προσπάθησε να βγει με αξιώσεις μπροστά, αλλά ήταν φλύαρη και δεν απειλούσε με αυτό που λέμε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του αντιπάλου. Μία μεγάλη κλασική ευκαιρία είχε στο τέλος του ημιχρόνου η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μία προσπάθεια για αντεπίθεση χωρίς όμως και πάλι η ομάδα μας να μπορεί να απειλήσει άμεσα. Στο 60ο περίπου λεπτό ήρθε και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι εναντίον μας, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-0.
Τέσσερις αγωνιστικές μέχρι τώρα (τρεις εκτός και μία εντός), με απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες. Άσχημο ξεκίνημα για την ομάδα μας, αλλά το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή και οι αγώνες είναι πολλοί και βρίσκονται μπροστά μας.
Οι παίκτες μας πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και συγκεκριμένα τον αμέσως επόμενο αγώνα με τον Αετό μέσα στον Μύτικα. Με την βοήθεια και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, πρέπει να νικήσουν για να ανέβουν βαθμολογικά αλλά κυρίως να ανέβουν ψυχολογικά, όπως μας λένε άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα.
Οι κακές εμφανίσεις είναι και αυτές στο πρόγραμμα και σημασία έχει να τις αφήνεις πίσω και να ετοιμάζεσαι για τον επόμενο αγώνα. Η ομάδα έχει δυνατότητες και σίγουρα δεν είναι αυτές που έχει δείξει μέχρι τώρα.
Το παιχνίδι με τον Αετό πρέπει να είναι η απαρχή ενός νέου ξεκινήματος. Όλοι λοιπόν την Κυριακή 2/11 στις 03:00 μ.μ. στο γήπεδο του Μύτικα να ενισχύσουμε την ομάδα πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια. Να σημειώσουμε τις άριστες σχέσεις μεταξύ των διοικήσεων της ομάδας μας και του Αετού.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.