Επέκταση προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και στην Παλαιομάνινα


ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟY
Αστακός 6 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Το Δ.Σ της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, συνεδρίασε στις 27 Σεπτέμβρη 2014, στο δημοτικό κατάστημα Αστακού, υλοποιώντας την απόφαση της νέας δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών για αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.
Αποφασίστηκε, ομοφώνως, η επέκταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και στο δημοτικό διαμέρισμα Παλαιομάνινας, ενός από τα μεγαλύτερα του Δήμου μας, το οποίο η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε ουσιαστικά εγκαταλείψει.
Η πρωτοβουλία για την επέκταση του τόσο σημαντικού αυτού προγράμματος για ανθρώπους που έχουν ανάγκη ουσιαστικής βοήθειας στις δυσκολίες της καθημερινότητας, λόγω βεβαρημένης υγείας, ανήκει στον Αντιπρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης, δημοτικό σύμβουλο Ξηρομέρου, με καταγωγή από την Παλαιομάνινα κ. Ναούμη Νικόλαο.
Η έναρξη του προγράμματος στην Παλαιομάνινα θα ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη 8 Οκτωβρίου. Η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός του προγράμματος κ. Χρηστάκη Βασιλική με την ομάδα των συνεργατών της, θα βρίσκεται στο χωριό από τις 08:00 π.μ. έως και τις 02:00 μ.μ.
Στις άμεσες προτεραιότητες της κοινωφελούς επιχείρησης είναι και η επέκταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στο δημοτικό διαμέρισμα Στρογγυλοβουνίου καθώς και στον οικισμό Πηγάδια.

Ο Πρόεδρος

Γεωργούλας Κωνσταντίνος

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.