Άνοιξε το TAXIS για τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης.


Άνοιξε σήμερα το απόγευμα πριν από λίγο στο σύστημα TAXIS, η εφαρμογή για να υποδεχθεί τα αιτήματα των πολιτών που δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την ηλεκτρονική αίτηση τους πηγαίνοντας εδώ, αναγράφοντας τα στοιχεία τους και συγκεκριμένα το ΑΦΜ τους, τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ, τη διεύθυνση της κατοικίας και τα τετραγωνικά της κατοικίας.
Εισοδηματικά κριτήρια: Άγαμοι με ετήσιο εισόδημα έως 30.000 ευρώ, έγγαμοι χωρίς παιδιά με ετήσιο εισόδημα 40.000 ευρώ, με 1 παιδί 43.000 ευρώ, με 2 παιδιά 46.000 ευρώ, δηλαδή προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί.
Περιουσιακά κριτήρια: Άγαμοι με ατομική συνολική αντικειμενική αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ και έγγαμοι με συνολική οικογενειακή αντικειμενική αξία ακίνητης περιουσίας έως 300.000 ευρώ.
Σημείωση: Επίσης δεν δικαιούνται, οι φιλοξενούμενοι, ούτε τα προστατευόμενα μέλη, ούτε όσοι έχουν αυτοκίνητα πάνω από 3000 κυβικά, ούτε όσοι έχουν σκάφη πάνω από 8 μέτρα (και αεροπλάνα, ελικόπτερα, πισίνες), ούτε όσοι φέρνουν ρεύμα από μαγαζιά, δηλαδή η επαγγελματική στέγη δεν δικαιούται, ούτε οι κάτοικοι εξωτερικού, ούτε ιδρύματα. ούτε οργανισμοί, ούτε νομικά πρόσωπα κερδοσκοπικά ή μη. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.