Παράσταση κουκλοθεάτρου με διοργανωτή τον Σύλλογο Γυναικών Αστακού σε συνεργασία με τον Δήμο Ξηρομέρου.


Φωτογραφίες: Make Art.

Με επιτυχία διεξήχθη στις 22/12/2014 η παράσταση με κούκλες, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού σε συνεργασία με το Δήμο Ξηρομέρου. Την παράσταση παρακολούθησαν τα παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία Αστακού και Καραϊσκάκη. Ονομαζόταν "Τρίγωνα Κάλαντα γράψε καινούργια κι άλλαχτα".
Την παρουσίασαν οι "Soki-Soki", ο Σωκράτης και η Βίκυ. Τα παιδιά συμμετείχαν καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης, έπαιξαν, τραγούδησαν, χειροκρότησαν, χόρεψαν και έμειναν κατενθουσιασμένα!
Ευχόμαστε να συνεχιστούν τέτοιες εκδηλώσεις.
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.