Δήμος Ξηρομέρου: Πέρασε ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Του Βασίλη Πολύζου.

Όσοι περίμεναν να συνεχιστεί η ένταση των τελευταίων ημερών - μηνών με τις ακραίες αντιπαραθέσεις διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Σε χαμηλούς τόνους και σχεδόν σε κλίμα συναίνεσης πέρασε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ξηρομέρου για το 2015. Ειδικότερα στο Τεχνικό Πρόγραμμα είπαν ΝΑΙ, πέραν από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, και οι περισσότεροι από τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης.
Απαντώντας στο Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη, ο οποίος είπε «ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα αντιμετωπίζει τις άμεσες ανάγκες των Τ.Κ ενώ θέτει και τις βάσεις για τα μεγάλα έργα», η αρχηγός Ντίνα Σαμαρά, αφού έκανε τις παρατηρήσεις της τόνισε ότι θα ψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα για λόγους καλής λειτουργίας του Δήμου.
Την ακολούθησαν στο ΝΑΙ, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Ζορμπάς, Ηλίας Ταμπάκης, και Χρήστος Κολοβός. ΟΧΙ ψήφισαν οι Γιάννης Τριανταφυλλάκης και Θωμάς Καρφής. Επίσης ΟΧΙ ψήφισαν ο Ηλίας Γεωργαλής (το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι μια από τα ίδια και χωρίς αναπτυξιακή χροιά), Π. Τζαχρήστας, Δ. Κομπλίτσης (με συνολική κριτική στο πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), και Τ. Κατσιπάνος.
Στον Προϋπολογισμό τώρα, οι τόνοι ανέβηκαν λίγο κυρίως σε ότι αφορά τα χρέη που άφησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Σύσσωμη η αντιπολίτευση ψήφισε ΟΧΙ.
Το πρώτο Τεχνικό Πρόγραμμα και ο πρώτος Προϋπολογισμός της νέας Δημοτικής Αρχής είναι γεγονός.
Καλές γιορτές σε όλους.

1 σχόλιο:

  1. Τι είν' αυτό που το λέν : Πρόγραμμα το Τεχνικό ;
    -- Είναι κάτι - τεχνηέντως τεχνητό - το Πρόγραμμα το Τεχνικό !
    αλυζιανή στιχομυθία
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.