Όλη η άμμος της θάλασσας βγήκε έξω σε κομμάτι του πάνω Μύτικα.


Η μεγάλη κακοκαιρία πριν την ημέρα των Χριστουγέννων, με τους έντονους ανέμους και την μεγάλη θαλασσοταραχή, έβγαλε όλη την άμμο της θάλασσας έξω σε κομμάτι του πάνω Μύτικα.
Αναγνώστες μας έστειλαν φωτογραφίες παρακαλώντας μας να το αναδείξουμε για να μεριμνήσει και να επέμβει κάποια στιγμή ο Δήμος να καθαρίσει, τουλάχιστον πριν έρθει το Πάσχα.
Εμείς έχουμε την άποψη ότι στο θέμα της καθαριότητας μερίδιο και ευθύνη πέφτει και μεμονωμένα σε κάθε δημότη, που πρέπει να φροντίζει και στο πότε, που και πως βγάζει τα σκουπίδια του, να τηρεί καθαρό τον χώρο πλησίον της οικίας ή της επιχείρησης του, να φροντίζει το οικοπεδό του να είναι καθαρό κ.α.









9 σχόλια:

  1. as parei k kanenas kanena ftyari den eine ntroph sta spitia sas mprosta eine .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δημος δηλωσε αδυναμια
    θα μαζεφτουνε μονα τους και μην μιλατε και μην διαμαρτυρεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περίμενε το δήμο φίλε ....θες να σκουπιιση και μέσα στο σπιτι η μονο τα γουλιά...τεμπέληδες είστε εκει στο Μύτικα οι περισσότεροι ....άστο που τα πετάτε όλα δίπλα απο τους κάδους κλαδιά τούβλα Κ περιμένετε όλα απο το δήμο χρονια τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο θεωριες και συμβουλες χορτασαμε, ιδιωτες και δημο.
    Δεν εχουν λεει στυλιαρια για τα φτυαργια.
    Ολε...ολε..ολερο.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προεκλογικα κατηγορουσαμε τους αλλους για εγκαταλειψη των χωριων και οχι αδικως.
    μετακλογικα δηλωσαμε αδυναμια και σας την λεμε αμα τολμησετε να ψελισετε κατι.
    καθαριστε μονοι σας ειναι το νεο σλογκαν και μην μας σκοτιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην μας ενοχλειτε. σας φτιαχνουμε το κλειστο στον αστακο να παιζετε μπασκετ και εχουμε να κανουμε και απευθειας αναθεσεις. θελετε να μπερδευτουμε;;;;;;
    καθαριστε μονοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτη ειναι η φυση. Αφηστε την αμο και το χαλιακι εκει που ειναι. Η αρμονια με τη θαλασσσα με εξηταρει. Πηγα και τα ειδα . Μη τα μετακινηστε . Αφηστετα ως το καλοκαιρι.οι τουριστες θα τρελαθουνε.
    Ριξτε και αλλα ακομα και πιο περα. Και στο μολο της εκλησιας ριξτε να δεσει
    Ο ανθρωπος και η θαλασσα και τη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα αγουλια εκεί ήταν πριν πολλά χρόνια τα σπίτια δεν ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.