Σε επιμέτρηση των έργων και των προμηθειών της προηγούμενης δημοτικής αρχής προχωρά ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης.


Σε συνέχεια των πολύ σοβαρών του καταγγελιών του, με την ανάληψη των καθηκόντων του, σχετικά με την διαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ, εδώ και εδώ), ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης προχωρά στον έλεγχο έργων και προμηθειών της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Με απόφαση του (δείτε εδώ), ορίζεται τριμελής επιτροπή με σκοπό την επιμέτρηση των έργων και προμηθειών που θα υποδειχθούν από την δημοτική αρχή και τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο από τις 01.01.2011 έως 31.08.2014.

6 σχόλια:

  1. εγω λεω να θυμηθουμε και τα πιο παλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΜΗΡΑΣΤΙΚΑΝ ΛΟΓΩ ΠΛΥΜΗΡΩΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ¨.ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΗΣΗ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο δήμαρχε!
    Για να δούμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ 14 ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο δημαρχος εχει χαση την μπαλα προκιμενου να δηκεολογιση αυτα που ειπε για τους εργολαβους και προφανως για να τους φοβηση και να αποφηγη τα περιτερω (αγωγες κ.λ.π) φτιαχνη επιτροπες να ελεγξουν τα εργα που θα υποδηξη ο ιδιος και οι συνεργατες του, για να επιμετρισουν τα εργα που επιμετρισαν οι δημοσιες υπηρεσιες και να καταργηση τις δημοσιες επιτροπες. Δεν καταλαβενετε οτι βαζετε τον δημο σε απομονωση απο της δημοσιες υπηρεσιες για τα καπριτσια του δημαρχου; Καπιος επιτελους πρεπει να τον μαζεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα 300,000 ευρα μεχρι τωρα στους 5 μηνες πως εγιναν κ.Δημαρχε? γιατι λετε μονο της κ. Ντινας και οχι τα δικα σας? Δημος Αλυζιας 1εκατ. ευρω και βαλε χρεος οταν φυγατε,που ειναι αυτα τα λεφτα?σε ποια εργα πηγαν? (αν πηγαν) τσαντες με 3,000 ευρω παντως εμεις δεν εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.