Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη ο διπλασιασμός από 10 στρέμματα σε 20 στρέμματα, της ιχθυοτροφικής μονάδας στη θέση «Καμηλαύκα».


Σε εφαρμογή της ΚΥΑ των ιχθυοκαλλιεργειών, εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελλοπονήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η εκμίσθωση θαλάσσιας έκτασης είκοσι (20) στρεμμάτων σε διπλασιασμό των δέκα (10) υφιστάμενων στρεμμάτων, στη θέση «Καμηλαύκα», ∆ήµου Ξηροµέρου, Ν. Αιτ/νίας, της εταιρίας «Ιχθυοκαλλιέργειες Β. & Λ. Μεραντζής Ε.Π.Ε».
Σκοπός της έγκρισης διπλασιασμού της μονάδας η επέκταση και η δημιουργία ενιαίας πλωτής μονάδας εκτροφής, ετήσιας δυναμικότητας 300 τόνων, θαλάσσιων μεσογειακών ιχθύων, που θα προκύψει από τη συνένωση του υφιστάμενου πάρκου θαλάσσιας έκτασης δέκα (10) στρεμμάτων.
Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου (δείτε εδώ), με σχετική απόφαση του τάχθηκε εναντίον αυτής της επέκτασης.
Δείτε την απόφαση εδώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.