Μαύρο σκοτάδι στην πλατεία του Μύτικα εδώ και 20 ημέρες.


Όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας, εδώ και 20 ημέρες τα φώτα στην πλατεία του Μύτικα δεν ανάβουν, προφανώς λόγω βλάβης ή καμμένων λαμπτήρων. Αποτέλεσμα μαύρο σκοτάδι να επικρατεί στην πλατεία. Ας μεριμνήσουν λοιπόν οι αρμόδιοι να επισκευαστούν κάποια στιγμή τα φώτα.
Νεότερη ενημέρωση: Μιλήσαμε με την Πρόεδρο του Μύτικα κ. Ιωάννα Βέρρη και σας δίνουμε πλήρη ενημέρωση. Τα φώτα στην πλατεία δεν ανάβουν διότι ο πίνακας που που δίνει τριφασικό ρεύμα είναι σε άθλια κατάσταση και θέλει αντικατάσταση. Ο ίδιος πίνακας δίνει ρεύμα και στο Νηπιαγωγείο και όταν ανοίγουν οι διακόπτες πέφτουν οι ασφάλειες. Έτσι επιλέχτηκε να βγει εκτός το κύκλωμα της πλατείας και να ηλεκτροδοτείται μόνο το Νηπιαγωγείο μέχρι να αντικατασταθεί όλος ο πίνακας. Ο Δήμος είναι ενήμερος για το πρόβλημα.

6 σχόλια:

 1. Προς το παρόν κάνουν καρναβάλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ελεος πια!!!Τι σχέση εχει το καρναβάλι με το πρόβλημα αυτό?Δεν το κάνει ο Δήμος το καρναβάλι.Αμα ξέρανε και από ηλεκτρολογικά κάποιοι που βοηθάνε στο καρναβάλι θα το φτιάχνανε το πρόβλημα.Γιορτη ειναι οι Αποκριες ,παντού γίνονται καρναβάλια.Οτι να ναι γράφετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στηρίζουμε το Δήμο και μην παραπονιόμαστε!
  Έχουμε ψηφιακό σήμα και σε λίγο καιρό και φιλαρμονική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φίλε ανώνυμε λες να ρωτάω πρώτα και μετά να λέω γιατί μετά τα κάνω γαργάρα.
  Τα φώτα λοιπόν είναι πράγματι χαλασμένα 15 ημέρες με βλάβη με επιβεβαίωση και της Προέδρου. Καμμία γαργάρα λοιπόν.
  Φαίνεται ότι δεν διάβασες προσεκτικά. Επιβεβαίωση είχαμε. Και φυσικά μεγαλύτερη επιβεβαίωση για το αληθές αυτού που γράψαμε σε προτρέπουμε να πας βράδυ στην πλατεία να μας πεις εσυ τι βλέπεις και μετα οι γαργάρες χαρισμά σου.

  Φιλικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ενδιαφερον εχει το αποτελεσμα και οχι η αναφορα και η διαπιστωση της αιτιας της βλαβης.
  Το αποτελεσμα ειναι να αναψουν τα φωτα γιατι 15 ημερες για να μεινουμε με την διαπιστωση της αιτιας ειναι λιγο πολλες.
  Το μπλογκ ηταν ακριβεστατο σε αυτο που εγραψε. 25 μερες μαυρο σκοταδι. Αυτο ειναι το αποτελεμα που βλεπουμε εμεις οι κατοικοι. η αιτια αυτου του προβληματος ειναι για τον δημο να την βρει και να φτιαξει τα φωτα. Η αιτια δεν ειναι για να την ανακοινωνουμε στους δημοτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να πάρουνε ένα κλαρίνο λιγότερο για την .... ορχήστρα και να φτιάξουνε τα φώτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.