Ευχαριστίες της Προέδρου Τ.Κ. Μύτικα.


Με την ολοκλήρωση του Μυτικιώτικου Καρναβαλιού, κάτω από τις γνωστές συνθήκες, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Καρναβαλική Επιτροπή Μύτικα, τους χορηγούς, όλους όσους κατοίκους βοήθησαν και συμμετείχαν ενεργά καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μουρκούση και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου για τις πολύτιμες συμβουλές τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στον κ. Παπαναστάση, που με την παρουσίασή του, έδωσε για άλλη μια φορά το στίγμα του Καρναβαλιού, γεμάτο κέφι και χιούμορ.
Μέσα απο την εμπειρία της συγκρότησης Καρναβαλικής Επιτροπής και εκ του αποτελέσματος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ο θεσμός του Καρναβαλιού οφείλει να συνεχιστεί με συνεργασία Καρναβαλικής Επιτροπής και όλων τον τοπικών φορέων και με διαφάνεια κάθε χρόνο.

Βέρρη Ιωάννα

Πρόεδρος Τ.Κ. ΜΥΤΙΚΑ

13 σχόλια:

  1. Μπράβο Ιωάννα!! του χρόνου που θα το οργανώσεις καλύτερα θα είναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τρεις και ο κουκος ηταν στο καρναβαλι και αν δεν καταλαβετε τι εφταιξε και συνεβη αυτο του χρονου θα φυγουν και οι τρεις και θα μεινει ο κουκος.

      Διαγραφή
  2. Το μονο πρόβλημα τελικά σε αυτό το χωριό είναι το καρναβάλι!!!!!άλλο τίποτα δεν υπάρχει να απασχολεί τους φορείς του τόπου,τι να πω,το απόλυτο ξεγυμνωμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πιο θέλεις να είναι το πρόβλημα 11.01? Τα φώτα της πλατείας που δεν ανάβουν για πάνω από 15 μέρες επειδή δεν δίνουμε ένα μεροκάμματο σε έναν ηλεκτρολόγο να έρθει αν τσεκάρει το πρόβλημα? Ή τα σκατά που κοντεύουν να μας πνίξουν (ρίξε μια ματιά στα φρεάτια)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωάννα συγχαρητήρια που στάθηκες δίπλα στην Καρναβαλική Επιτροπή και έκανες αυτό που έπρεπε να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα πρεπει η κοινοτητα και ο δημος να στηριζει την διοργανωση και οχι να ηγειται. το καρναβαλι πρεπει να το ετοιμαζουν οι δημοτες.
    ετσι εκανε και ο προηγουμενος προεδρος. καλα τα ειπε ο μπλοκερ.
    οταν μπαινει η κοινοτητα μπροστα για να παρει την λεζαντα αμεσως μπαινουν και τα πολιτικα.
    αρα προτεινω στην προεδρο να αφησει το καρναβαλι να το κανουν οι δημοτες και αυτοι αφανως οπου χρειαζεται να βοηθα. ας ρωτησει τον φιλο της το μουρκουση που τα ξερει καλυτερα τα πολιτικα.
    αν ηγηθει και παλι στην διοργανωση η προεδρος του χρονου αντι για 25-30 που ηταν μεσα στο καρναβαλι θα ειναι κατω απο 10.
    σας το λεω απο τωρα για του χρονου και θυμηθειτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εκτος απο τα πολιτικα.
    θα οργανωσει καρναβαλι ενωτικο εκεινος που στα δυο προηγουμενα πιο πετυχημενα καρναβαλια και με μαζικη συμμετοχη δεν συμμετειχε ο ιδιος και ηταν εναντιον;
    μην ξεχνιομαστε και φιλε μπλογκερ επρεπε να τονισεις και αυτη την παραμετρο η οποια ειναι μεγαλη σου παραλειψη και ελπιζω να μην ηταν εσκεμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΧΩΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΡΟΤΑΜΕ ΑΠΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχα το καρναβάλι έγινε και τώρα ζήλια...ψώρα..ΟΥΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σας ζλεψμαμε πουλυ το κεφι και του μπριου σας.
    κι του χρουν κι σανωτερα
    ουλοι εμιναν κατενθουσιασμενι και απουσβουλουμενι
    τι καρναβαλι ωρε ιταν τουτο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολλες ευχατιστιες προεδρε,κανενα εργο σοβαρο θα δουμε?για κοιτα και λιγο τον Μυτικα που πληρωνουμε ΔΕΗ και φωτα δεν εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για ρίξτε και μια ματιά στα φρεάτια να δείτε τι γίνεται από το σκατό. Και επειδή πολλά ακούγονται καλό είναι να βγεί ο Αντιδήμαρχος να μας πεί ποιός είναι ο πραγματικός λόγος που έχει αδρανοποιηθεί το βυτίο. Μήπως μερικοί ανόητοι απειλούν με εισαγγελείς για παράνομη λειτουργία? Οι οποίοι ανόητοι είναι και δημόσια (πολιτικά) πρόσωπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.