Στις 20 Απριλίου η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του γραφείου του ΙΚΑ στον Αστακό.


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύστασης Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ - ΕΤΑΜ στον Αστακό, με την υπ’ αριθ. Υ10/20 - Α.Φ.: Υ10/024/17-03-2015 απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, η οποία έχει σταλεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του ανωτέρου γραφείου καθορίστηκε η 20η Απριλίου 2015.
Επισυνάπτεται η παραπάνω απόφαση:


3 σχόλια:

 1. Αυτος ειναι Δήμαρχος!!!!
  Συγχαρητήρια!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τρομερος δημαρχος...αφου από τις 20 αποφασεις που χοθνε παρει οι 19 γυρισανε πισω απο την περιφερεια.ιουυυυυυυυυυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θετικη εξελιξη η αποφαση για την λειτουργια γραφειων ΙΚΑ στον Δημο μας.
  Ευχη και ελπιδα ολων μας ειναι, να ακολουθησουν και αλλες αποφασεις, που θα λυνουν διαφορα χρονιζοντα θεματα.
  Ομως , οσα γραφεια και αν ανοιξουν και οσα τεχνικα εργα κι αν γινουν , δεν θα εχουν καμια μα καμια αξια , εαν ως Κοινωνια ανθρωπων , αποδεχθουμε η ανεχθουμε , αποφασεις που αφορουν απολυσεις Συμπολιτων μας , εργαζομενων στους παιδικους σταθμους.
  Δημοκρατια σημαινει :
  Πρωτα οι ανθρωποι και
  μετα οτιδηποτε αλλο
  ενεργοι απλοι πολιτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.