Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Παρά μία ημέρα δύο μήνες συμπληρώνονται από την ψήφιση του Προϋπολογισμού της Κοινωφελούς.


Στις 19.1.2015 ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου ο Προϋπολογισμός της Κοινωφελούς (δείτε εδώ). Παρά μία ημέρα δύο μήνες συμπληρώθηκαν από τότε και μέχρι σήμερα η έγκριση του από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου εκκρεμεί.
Πολύ μεγάλη καθυστέρηση, αναμενόμενη από πολλούς και μέσα σε αυτούς ανήκουμε και εμείς. Θα εξηγήσουμε όταν χρειαστεί και έρθει η ώρα.
Ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε...

3 σχόλια:

  1. Πολύ κομψά το θέτεις. Όπως λέει και το τραγούδι: Γύρισα πάλι στα ίδια μέρη / κι εκεί που όλα ήταν ξένα / κάτι μου θύμισε εσένα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.