Πραγματοποίηση ημερίδας από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου στην Κανδήλα.


Αστακός 18/03/2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
Τηλ: 2646360541
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κατάστημα της Δ.Ε. Κανδήλας. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε:
  • Ομιλία Προέδρου Κοινωφελούς Επιχείρησης Γεωργούλα Κωνσταντίνου.
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Γαλούνη Ερωτόκριτου. 
  • Χαιρετισμός Αντιδημάρχου Μουρκούση Βασίλειου. 
  • Ενημέρωση για τις προϋποθέσεις ίδρυσης Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών από τον Συγγούνη Γεώργιο.
  • Ομιλία αναγκαιότητας συμμετοχής των παιδιών στο εν λόγω πρόγραμμα από τον Κοινωνικό Λειτουργό Σπετσέρη Φώτιο.
  • Ενημέρωση λειτουργίας από την Διευθύντρια των ΚΔΑΠ του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας Κορδώνη Ρωξάνη.
  • Προβολή slides.
  • Ερωτήσεις - Απορίες Προσκεκλημένων.
Στην ημερίδα παρευρέθησαν εκτός των μελών του Δ.Σ. της Επιχείρησης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ρετούλης Θωμάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γκόλιας Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Κανδήλας κος Κράββαρης Σπυρίδων, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα κα Βέρρη Ιωάννα, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρχοντοχωρίου Λιοντάκης Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βάρνακα Πολύζος Βασίλειος.
Επίσης ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας Παπαναστάσης Αλέξης, η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Κανδήλας Θεοχαρίδη Αριάδνη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας Αλεξανδροπούλου Αργυρώ, ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μύτικα Πουρνάρας Γεώργιος και ο Ταμίας Μπίρμπας Μιλτιάδης καθώς και μητέρες και μικρά παιδιά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση και ιδιαίτερα την Διευθύντρια των ΚΔΑΠ Ακτίου - Βόνιτσας κα Κορδώνη Ρωξάνη για την ωφέλιμη ενημέρωσή της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.