Τελευταία ημέρα σήμερα της προθεσμίας κατάθεσης αιτήσεων για την κοινωφελή εργασία. Έληξε στις 12:00 μ.μ.


Μία πολύ θετική εξέλιξη είναι για τον Δήμο μας η έναρξη του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Σίγουρα από άποψη μισθού και διάρκειας εργασίας (5 μήνες) δεν είναι αυτό που κάθε άνθρωπος επιζητεί, δηλαδή μία σταθερή δουλειά με αξιοπρεπή αμοιβή, αλλά σίγουρα είναι κάτι καλύτερο συγκρινόμενο με την κατάσταση της ανεργίας.
Σήμερα στις 12:00 μ.μ. έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και επειδή οι αιτήσεις έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο, η εξέταση τους και τα αποτελέσματα θα έρθουν πολύ σύντομα.
Καλή επιτυχία σε όλους όσους έκαναν αίτηση και πιστεύουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου θα έχει πολύ μεγάλη ωφέλεια από τους συγκεκριμένους εργαζόμενους.
Εξυπακούεται ότι ο Δήμος οφείλει από τώρα να προετοιμαστεί και να οργανωθεί ώστε να υποδεχτεί και να κατανείμει σωστά το νέο εργατικό δυναμικό που θα αποκτήσει σύντομα, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει το όφελος που είναι και το ζητούμενο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.