Κων/νος Δ. Αυδής. Επιχειρηματίας.


Του Νίκου Θ. Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.
Πηγή: Εφημερίδα «Γεγονός».

Θα προσκρούσωμε στον φιλήσυχο ευγενή, ταπεινό και σεμνό χαρακτήρα του κ. Κων/νου Αυδή, Επιχειρηματία που απεχθάνεται και αποφεύγει την προβολή και δημοσιότητα, αλλά μία από τις πολλές ευγενείς και φιλάνθρωπες πράξεις του, που έπραξε αθόρυβα τις παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας του Πάσχα, διανέμοντας ψάρια κ.α. σε διάφορες οικογένειες, που έχουν ανάγκη, με συγκίνησε και με ώθησε να χαράξω τις λίγες αυτές γραμμές, για να εξάρω τα φιλάνθρωπα αισθήματα προς την κοινωνία μας και όχι μόνον!
Ο κ. Αυδής είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων και στο πρόσωπό του προσφεύγουν για κάθε είδους βοήθεια πολύς κόσμος, είτε να βρουν δουλειά στις επιχειρήσεις του, είτε για οικονομική ενίσχυση σε δύσκολες στιγμές.
Ο Κων/νος Δ. Αυδής είναι ο γνωστός επιχειρηματίας μεγάλης μονάδας Ιχθυοκαλλιέργειας στον θαλάσσιο χώρο του Μύτικα και ενός σύγχρονου συσκευαστηρίου Ιχθύων της δικής του Ιχθυοκαλλιέργειας, αλλά και άλλων Ιχθυοκαλλιεργειών με εξαγωγές στο εξωτερικό.
Επενδύει στην παραλία του Μύτικα, κατασκευάζοντας μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα 5 Αστέρων, δυναμικότητας 300 κλινών περίπου με παραρτήματα και χώρους αναψυχής και ασκήσεως. Η μονάδα αυτή αποπερατώνεται σύντομα και δίνει ελπίδες για τουριστική ανάπτυξη και πρόοδο στην ευρύτερη περιοχή του Μύτικα και των έναντι και πλησίον του Μύτικα δύο πανέμορφων Νησιών μας Καλάμου και Καστού και θα προσφέρει θέσεις εργασίας, αλλά και θα τονώσει την δοκιμαζόμενη τοπική οικονομία και τα επαγγέλματα.

3 σχόλια:

 1. Σωστα ! η φιλανθρωπια !
  Να γινεται Αθορυβα
  σε καθε αλλη εκδοχη λεγεται και ειναι :
  Φιλαρεσκεια ...
  αλυζιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλοι αναγνώστες, ο αρθρογράφος δεν επιθυμεί ανώνυμα σχόλια και μάλιστα σε άλλο θέμα από αυτό που θίγει στο άρθρο του.
  Επίσης θα θέλαμε να σας πούμε ότι οι προσωπικές μας απόψεις για τις ιχθυοκαλλιέργειες είναι γνωστές και διατυπωμένες δημόσια και επώνυμα. Δεν θέλουμε να επωμιστούμε εμείς, ένας άνθρωπος, τις ανώνυμες απόψεις των αναγνωστών μας επί του θέματος, γιατί στο τέλος θα κατηγορηθούμε και για εμπάθεια αν δεν έχουμε κατηγορηθεί ήδη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εξαιρετικός ο κος Αυδής.
  Δείχνει πόσο πιστεύει στον τόπο και τους ανθρώπους επενδύοντας ουσιαστικά και με πράξεις και κυρίως χωρίς να προσπαθεί να φτιάξει το image του.
  Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες το παράδειγμα του, αλλά από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν.
  Όσο για αυτούς που παραπονιούνται, απλά να γνωρίζουν πως άλλοι έχουν κάνει περισσότερο κακό στην περιοχή με την απραξία τους.(Θα το συνέχιζα, αλλά μάλλον θα κοπεί το σχόλιο).


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.