Πρόσκληση των Λυκειακών Τάξεων - Γυμνασίου Φυτειών.


Η Θεατρική Ομάδα των Λυκειακών Τάξεων – Γυμνασίου Φυτειών, σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση «Το Θαύμα της Άννι Σάλλιβαν» του Ουίλιαμ Γκίμπσον. Η παράσταση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 1 Μάιου 2015 και ώρα 08:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου και το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 και ώρα 07:30 μ.μ., στην αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Δημοτική Ενότητα Φυτειών.
Η παράσταση θα μεταδοθεί και ζωντανά στο παρακάτω link https://www.youtube.com/watch?v=Sn5RWjas3HQ
Είσοδος Ελεύθερη.

Στα πλαίσια του 6ου Μαθητικού Φεστιβάλ θεάτρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Με την υποστήριξη των:
  • Δήμου Ξηρομέρου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως».
  • Τηλεοπτική κάλυψη W.O.M (www.westofmind.blogspot.com)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.