Προς happy end το σήριαλ της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου.


Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο ιστορικό της πολύπαθης ως τραγελαφικής υπόθεσης της απόκτησης ιστοσελίδας από τον Δήμο μας, με τελευταία μας αναφορά εδώ. Φαίνεται ότι διανύουμε τα τελευταία επεισόδια του σήριαλ και επιτέλους θα έχουμε happy end.
Υπήρξε προσφάτως απόφαση απ' ευθείας ανάθεσης από την Οικονομική Επιτροπή (δείτε εδώ) και υπογράφτηκε και η σχετική σύμβαση (δείτε εδώ), με υποχρέωση της εταιρίας να παραδώσει την ιστοσελίδα σε ένα μήνα περίπου.
Μας άρεσε που στην τεχνική περιγραφή προβλέπεται η ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων, κάτι και που εμείς είχαμε προτείνει στο παρελθόν.
Ελπίζουμε σύντομα να υλοποιηθεί και καλό είναι, όταν με το καλό γίνει, να μην είναι μόνο απλά για να πούμε ότι φτιάξαμε ιστοσελίδα. Επιβάλλεται ο Δήμος να έχει παρουσία στο διαδίκτυο που θα ενημερώνει τον δημότη και θα προβάλλει τον Δήμο μας. Εφιστούμε την προσοχή μην κάνουμε και εμείς αυτό που κατά κόρον έχουν κάνει πολλές υπηρεσίες του Δημοσίου, δηλαδή να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα, η οποία εγκαταλειμμένη και ανημέρωτη, θα χάσκει και αυτή μαζί με άλλες στο διαδίκτυο.
Εννοείται φυσικά ότι υποκειμενικά θα την αξιολογήσουμε όταν δημιουργηθεί, αλλά αυτό που θα αξιολογηθεί είναι η πορεία της και το περιεχόμενο της πόσο ανταποκρίνεται στον σκοπό δημιουργίας της.

2 σχόλια:

 1. Δρούν και κινούνται μέσα στο σκοτάδι και όχι στο Φώς !
  Τίποτα δέν είναι τυχαίο
  απο χωριό του Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων ...
  Τι να βλέπεις και ποιόν να βλέπεις και τί να μάθεις ;
  οι περισσότεροι απο δαύτους είναι ά ...στα  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.