Στις 26 Μαΐου λήγει η προθεσμία ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Ξηρομέρου. Δεν ξέρουμε αν θα ξανά υπάρξουν τόσες ευνοϊκές συνθήκες, σαν αυτές που προσφέρει ο συγκεκριμένος νόμος.


Με σχετική μας ανάρτηση στις 6.4.2015 (δείτε εδώ), σας γνωστοποιούσαμε την ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου σχετικά με την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των δημοτών. Θυμίζουμε ότι 26 Μαΐου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων που δίνει ο νόμος Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/21.03.2015 τεύχος Α'), «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας».
Επειδή γνωρίζουμε και στο παρελθόν έχουμε αναδείξει το θέμα του μεγάλους ύψους των ληξιπρόθεσμων οφειλών δημοτών προς το Δήμο Ξηρομέρου (δείτε εδώ), προτρέπουμε τους συνδημότες μας που χρωστάνε να κάνουν χρήση των πολύ ευεργετικών διατάξεων και να ρυθμίσουν τα χρέη τους.
Δεν ξέρουμε αν θα ξανά υπάρξουν τόσες ευνοϊκές συνθήκες, σαν αυτές που προσφέρει ο συγκεκριμένος νόμος για να απαλλαγούν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα από το χρέος τους. Επίσης είναι ανάγκη να τονωθούν τα οικονομικά του Δήμου και σε τελική ανάλυση είναι και θέμα δικαιοσύνης προς τους δημότες που δεν χρωστάνε και φροντίζουν να εκπληρώνουν κανονικά τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Δήμο.

1 σχόλιο:

  1. αυτη την ανακοινωση προτροπη επρεπε να την βγαλει ο ιδιος ο δημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.