Δράση εθελοντισμού στο Νηπιαγωγείο Μύτικα.


Το Νηπιαγωγείο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στο πρόγραμμα «Εβδομάδα εθελοντισμού Let’s do it Greece 2015», με τις δράσεις «Οργάνωση καθαρισμού της αυλής και αισθητική βελτίωση του σχολικού χώρου», με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μύτικα και Νηπιαγωγείου.


2 σχόλια:

 1. Σήμερα μικροί μαθητές-εθελοντές ! και Αύριο πολίτες ενεργοί στην κοινωνία !
  Με ανοιχτή Δημοκρατία !
  Είναι πρόδρομος και πρόοδος !
  Για ολόκληρη την κοινωνία !
  Καλημέρα !
  στα αληθινά φιλαράκια !  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προσοχη στα παιδια μην παρουν καμια φολα με την καθαριοτητα γιατι ο πονος θα ειναι μεγαλος,οπως και των κυριων που εχασαν τα σκυλακια τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.