Β. Μουρκούσης: «Θα λειτουργήσει και φέτος το βυτιοφόρο στην Αλυζία, σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο».

Του Βασίλη Πολύζου.

Απαντώντας σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Απόστολου Βελώνα σχετικά με το αν θα λειτουργήσει το δημοτικό βοθροφόρο όχημα φέτος το καλοκαίρι στην Αλυζία, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Μουρκούσης ξεκαθάρισε πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι μέχρι τέλους του μηνός (Μαΐου), το βυτιοφόρο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει ξανά, αφού θα έχουν επισκευαστεί όλες οι βλάβες.
Τόνισε επίσης ότι τα λύματα θα τα αδειάζει στο βιολογικό της Βόνιτσας και ότι έχει γίνει η συνεννόηση γι αυτό με τον Δήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη. «Ξεχάστε ότι γίνονταν στο παρελθόν με τα λύματα, φέτος θα ακολουθηθεί η νομιμότητα», κατέληξε ο κ. Μουρκούσης.

3 σχόλια:

 1. Τι σημαίνει νομιμότητα. Εμείς από τα άλλα χωριά δεν μπορούμε να το ζητάμε αφού ανήκουμε στο ιδιο δήμο? Είναι τζάμπα εκεί? Ειναι φτηνότερο? Πως αποφασίζονται αυτά. Δε το ξέρουμε κύριοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΧΙ στο βοθρο-φορο
  ΝΑΙ στο βοθροφορο
  Φιλοι-τηλεθεατες
  τιυ Μυτικα-press

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νομιμότητα = φερετζές της διαπλοκής. Καλό είναι να μην την επικαλούνται οι ασχολούμενοι με τα κοινά διότι μας παραπέμπουν στον Μαυροκορδατισμό που επικράτησε στην Ελλάδα από αφίξεως του γνωστού Φαναριώτη στο Μεσολόγγι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.