Λογαριασμοί cosmote για αντλιοστάσια: Πληρώσαμε 19813,74 € για συνδέσεις cosmote, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο με σχετική απόφαση του, πολύ προγενέστερα είχε προχωρήσει σε διακοπή τους;


Το μείζον θέμα που προκύπτει από την ανακοίνωση της επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κας Ντίνας Σαμαρά κατά την γνώμη μας είναι το εξής:
Πληρώσαμε 19813,74 € για συνδέσεις cosmote (δείτε εδώ), ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο με σχετική απόφαση του (δείτε εδώ), πολύ προγενέστερα είχε προχωρήσει σε διακοπή τους; Ερώτημα θέτουμε.
Τι άλλαξε και τώρα αποφασίσαμε να πληρώσουμε; Ερώτημα θέτουμε.
Απόσπασμα από την ανακοίνωση της κας Σαμαρά: «Έκτοτε οι λογαριασμοί που εστάλησαν στο Δήμο μας δεν γίνονταν αποδεκτοί από πλευράς μας, αφού δεν κάναμε χρήση της υπηρεσίας αυτής, εφαρμόζοντας και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πάρα ταύτα η εν λόγω εταιρεία εξακολουθούσε να μας χρεώνει.
Η δική τους ολιγωρία στην ενημέρωση των συστημάτων τους δεν θα μας έκανε συνένοχους στο να χρεώνουμε το Δήμο μας με ένα χρηματικό ποσό, το οποίο αντιστοιχούσε σε μια υπηρεσία που φυσικά δεν κάναμε χρήση.
Φυσικά η υπόθεση πήρε την δικαστική οδό».

9 σχόλια:

  1. πληρωσαμε αυτα που αποφασισαμε να κοψουμε και αμφιβαλω αν το ξεραμε οτι ειχαμε αποφασισει να τα κοψαμε.
    σε αυτο τον δημο ολα ειναι μυλος χαρβαλο οχι τωρα, απο ανεκαθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ἄφες αὐτοῖς· οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι

    που να θυμουνται οι χριστιανοι την αποφαση αυτη μετα απο 3 χρονια???
    εδω σε αυτο τον δημο δεν ξερει η δεξια τι ποιει η αριστερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά εγινε η διακοπή;
    ποιος απο το δήμο ηταν ο διαχειριστής του πακέτου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληρώσανε για μία υπηρεσία που εδώ και 3 χρόνια με απόφαση δημοτικού συμβουλίου την διέκοψαν. Αυτό καταλαβαίνω βλέποντας τα δύο έγγραφα.
    Οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου ισχύουν και εφαρμόζονται και αναιρούνται με άλλες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου κάτι που εδώ δεν έχει γίνει εκτός αν υπάρχει απόφαση που αλλάζει την προηγούμενη και δεν το ξέρουμε.
    Ποιος λοιπόν φωστήρας είχε την φαεινή ιδέα να πληρωθεί υπηρεσία που με απόφαση δημοτικού συμβουλίου είχε πάψει να γίνεται χρήση της;
    Ποιος είναι αυτός ο φωστήρας που με προσωπική του απόφαση παρέκαμψε απόφαση δημοτικού συμβουλίου προκαλώντας ουσιαστικά οικονομική ζημία στον Δήμο; Μέχρι τώρα όπως μας είπε η πρώην αντιδήμαρχος δεν πληρώνανε γιατί εφάρμοζαν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
    Ξέρετε πως λέγεται αυτό που έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Σαμαρά ο κύριος Γαλούνης μιλά και μας παραθέτει έγγραφα! Άρα γιατί να πιστέψουμε τα λεγόμενά σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμος έκανε διακοπή των κινητών σπο την εταιρεία;
    Η απλά πηρε απόφαση;
    Δεν έπρεπε να κανει κ διακοπή;
    Πως θα κοβόταν τα τηλέφωνα;
    Ως δια μαγείας;
    Για πείτε μας κυρία κουμανδρακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η εταιρια διακοπτει και οχι ο δημος. ο δημος κανει αιτημα και οπως φαινεται εκανε και ειναι και στα δικαστηρια.
      το θεμα ειναι ο δημος υπερασπιζει τα συμφεροντα του η τα συμφεροντα της εταιριας;
      γιατι εσπευσε και πληρωσε ενω υπηρχαν ολα αυτα;
      πειτε ρε ανθρωποι δεν το ξεραμε και καναμε γκαφα. αφου αυτο εγινε.

      Διαγραφή
  7. και όταν έχεις ετήσια σύμβαση εταιρικών κινητών τηλεφώνων με μια εταιρία , αν εσύ διακόψεις τα τηλέφωνά σου ( επίσημα και με έγγραφα , όχι με λόγια.... ) η εταιρία στην προκείμενη περίπτωση η ΚΟΣΜΟΤΕ, θα εξακολουθεί να σου παίρνει το πάγιο . Πόσοι από εμάς είχαμε ετήσια σύμβαση , διακόψαμε το τηλέφωνο και πήγαμε π.χ σε μια άλλη εταιρία ή και σε καμία και εξακολουθούσαμε να πληρώναμε το πάγιο ; Πέστε μας επί τέλους ποια είναι η αλήθεια. Η ΚΟΣΜΟΤΕ για να συνεχίζει να στέλνει λογαριασμούς σίγουρα δεν είχε επίσημη εντολή διακοπής των όποιων τηλεφώνων είχε σύμβαση με τον Δήμο Ξηρομέρου στην προηγούμενη δημοτική αρχή. Ολοι μας λίγο πολύ με την ΚΟΣΜΟΤΕ και τις άλλες εταιρείες έχουμε μία άποψη . Π.χ δεν είμαστε ευχαριστημένοι λόγω του ότι δεν έχει καλό σήμα από μια εταιρεία , αλλά έχουμε κάνει μία σύμβαση με τις προσφορές που δίνει η εταιρεία 18 μηνών. Μπορούμε να διακόψουμε την σύμβαση αυτή ; Α δε ... Συνεπώς κάποιοι εκ των πιο πάνω δεν είναι και τόσο ειλικρινείς. Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 7.23 η εταιρεία οταν ζητήσεις διακοπή μετα τη λήξη του συμβολαίου σου εννοείται πως την κανει...
    Εδω απ´ οτι φαίνεται δε ζήτησαν τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.