Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των παραστάσεων του 29ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων.


Στο Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών θα πραγματοποιηθούν από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 22 Αυγούστου τρεις παραστάσεις. Η πρώτη είναι του νεώτερου θεάτρου και οι επόμενες δύο της αρχαίας τραγωδίας. Και οι τρεις παραστάσεις είναι ποιοτικά επιλεγμένες και θα ικανοποιήσουν το θεατρόφιλο κοινό. Προτείνουμε σε όλους να επισκεφτούν τον χώρο και να παρακολουθήσουν κάποιες από τις εκπληκτικές παραστάσεις που ανεβαίνουν το καλοκαίρι στα πλαίσια του φεστιβάλ Οινιαδών. Σίγουρα αξίζει τον κόπο και θα αποζημιωθείτε από την μοναδική αυτή εμπειρία, να παρακολουθήσετε μία παράσταση σε ένα χώρο που πριν χιλιάδες χρόνια οι προγονοί μας έκαναν ακριβώς το ίδιο.
Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 29ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων έχει ως εξής:
Δευτέρα 27 Ιουλίου: «Το νησί των σκλάβων» του Μαριβώ , ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Σκηνοθεσία: Ελένη Ευθυμίου. Πρωταγωνιστούν: Σοφία Αντωνίου, Στέφανος Αχιλλέως.
Παρασκευή 7 Αυγούστου: «Τρωάδες» του Ευριπίδη, Εθνικό Θέατρο. Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης. Πρωταγωνιστούν: Κ. Καραμπέτη, Ν. Ψαράς.
Σάββατο 22 Αυγούστου: «Αχαρνής» του Αριστοφάνη. Σκηνοθεσία: Γιάννη Κακλέα. Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Χρήστος Χαντζηπαναγιώτης.

Η ώρα έναρξης όλων των παραστάσεων είναι 09:15 μ.μ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.