Οδικό δίκτυο Δήμου Ξηρομέρου: Ελπίδα και απαίτηση να δούμε να βελτιώνεται η άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται.


Με ανάρτηση μας στις 8 Φεβρουαρίου 2015 (δείτε εδώ), σας ενημερώσαμε για την έγκριση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ποσού 500.000 € για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΕΤΩΝ 2015-2016».
Παρακολουθώντας την πορεία του συγκεκριμένου έργου, σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός για τον ορισμό αναδόχου έλαβε χώρα στις 26.05.2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών), στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας, Διοικητήριο στο Μεσολόγγι, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής (δείτε εδώ). Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ανάδοχος του έργου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε σύντομα να ξεκινούν τα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου.
Το ποια είναι η κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Ξηρομέρου όλοι όσοι κυκλοφορούμε στους δρόμους το γνωρίζουμε. Τριτοκοσμική, άθλια, απαράδεκτη και προσθέστε εσείς ότι άλλο χαρακτηρισμό θέλετε...
Επιτέλους οι κάτοικοι αυτού του τόπου απαιτούν να δούνε τα επόμενα χρόνια να βελτιώνεται η ποιότητα του οδικού δικτύου του Δήμου μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.