Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα στον Αστακό για την ίδρυση ΚΔΑΠ.


Αστακός 11.06.2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ: 2646360541
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον Αστακό. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε:
  • Άφιξη προσκεκλημένων.
  • Ομιλία Προέδρου Κοινωφελούς Επιχείρησης Γεωργούλα Κωνσταντίνου.
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Γαλούνη Ερωτόκριτου. 
  • Ακολουθούν χαιρετισμοί.
  • Ενημέρωση για τις προϋποθέσεις ίδρυσης Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, από τον Συγγούνη Γεώργιο.
  • Ενημέρωση για το πόσο ωφέλιμη είναι η συμμετοχή των παιδιών στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αστακού Ζαγκότα Βασίλειο. 
  • Ενημέρωση λειτουργίας από την Διευθύντρια των ΚΔΑΠ του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας Κορδώνη Ρωξάνη.
  • Προβολή slides.
  • Ερωτήσεις - Απορίες Προσκεκλημένων.
  • Τέλος εργασιών Ημερίδας.
Στην ημερίδα παρευρέθησαν εκτός των μελών του Δ.Σ. της Επιχείρησης, ο Αντιδήμαρχος Μουρκούσης Βασίλειος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τσάρκος Βασίλειος  , ο Δημοτικός Σύμβουλος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αστακού Μάντζαρης Ελευθέριος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καραϊσκάκη Ξινού Αναστασία καθώς γονείς και μικρά παιδιά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση και ιδιαίτερα την Διευθύντρια των ΚΔΑΠ Ακτίου - Βόνιτσας κα Κορδώνη Ρωξάνη για την ωφέλιμη ενημέρωσή της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.