Καθαρισμός βυθού στην παραλία του Αστακού από τον ΝΑΟΑΣ.


Φωτορεπορτάζ: Make Art.

Την Κυριακή ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού σε συνεργασία με τις Ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ πραγματοποίησε καθαρισμό βυθού. Από τον βυθό απομακρύνθηκαν μπουκάλια, πλαστικά, κουτιά αλουμινίου, ρόδες αυτοκινήτων και άλλα άχρηστα αντικείμενα, κάποια από τα οποία παρέμειναν εντός της θάλασσας για πολύ καιρό.
Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους δύτες: Σκορδαλή Βασίλη, Φραίμη Αλέξανδρο, Νάκο Θωμά , Γιώτη Αλέξανδρο, Κρικρή Δημήτριο. Τις Ιχθυοκαλλιέργεις ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ και ιδιαίτερα τον Κο Κυριακίδη Γεώργιο για την διαθέση σκάφους, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αστακού Καλλισώρα Νίκο και τον Αντιδήμαρχο Λαϊνά Κων/νο. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Β.Μπουκουβάλα καρδιολόγο ,ο οποίος είχε την εποπτεία της εκδήλωσης.
Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.