Απόφαση και υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ Δήμου Ξηρομέρου και αναδόχου για την επισκευή του βυτιοφόρου της Δ.Ε. Αλυζίας.


Με σχετική μας ανάρτηση στις 23 Μαΐου (δείτε εδώ), εκφράζοντας την αγωνία των επαγγελματιών και των κατοίκων της Δ.Ε. Αλυζίας, θέσαμε δημόσια το θέμα λειτουργίας του βυτιοφόρου στην Δ.Ε. Αλυζίας.
Ακολούθησε σχετική ερώτηση δημοτικού συμβούλου της Δ.Ε. Αλυζίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπήρξε απάντηση από τον Αντιδήμαρχο κ. Μουρκούση.
Σε επιβεβαίωση της λειτουργίας του βυτιοφόρου στην Δ.Ε. Αλυζίας για το φετινό καλοκαίρι, που σας ενημερώσαμε με σχετική μας ανάρτηση - αναδημοσίευση (δείτε εδώ), σας παρουσιάζουμε την απόφαση και το συμφωνητικό με τον ανάδοχο για την επισκευή του βυτιοφόρου.
Πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα ήταν η κατάσταση το φετινό καλοκαίρι χωρίς το βυτιοφόρο. Θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα, τόσο από μέρους των μικρών οικογενειακών τουριστικών επιχειρήσεων, όσο και από μέρους απλών σπιτιών που το καλοκαίρι ανοίγουν και κατοικούνται.
Δείτε την απόφαση εδώ.
Δείτε το συμφωνητικό εδώ.

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ καλιο αργα παρα ΠΟΤΕ.Και να μη ξεχασουμε οτι σειρα εχει ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na doyme poion tha prwtoadiazei ....lynete to provlhma sto mytika .pote....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ λάθος κάνει ο δήμος που πετέι λεφτα γι αυτό. Ο Καθενας να πληρώνει απο την τσέπη του μερχι να γίνει ο βιολογικός. Στον Αστακό ιδιώτες το έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ στο Βυτιοφορο !
    ΟΧΙ στο Βυτιο-φορο. -
    απο Αλυζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε 4'10 μιλας εκ του ασφαλους.Εχεις πληρωση ποτε 100 ευρω εστω για μια φορα; Για φαντασου καθε εβδομαδα και 100.Λιγη σοβαροτητα .......και .....σεβασμο για καποιους συμπατριωτες που δεν εχουν την οικονομικη ανεση που πιθανον να εχεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος όχι 100 ευρώ, 110 κοστίζει από Παλαιρο.

      Διαγραφή
  6. pantou panw apo 100 eyro eine pedia ....sthn athina einai 150me200 sthn nea makrh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.