Ένας σκουπιδότοπος και μία ζούγκλα ταυτόχρονα, μέσα στον οικισμό του Μύτικα.


Μία απελπιστική κατάσταση βιώνουν εδώ και πολύ καιρό ορισμένοι κάτοικοι του Μύτικα. Δυστυχώς ο γείτονας τους έχει παραμελήσει να καθαρίσει το οικόπεδο που συνορεύει με το σπίτι του και όχι μόνο έχει ξεχάσει να το καθαρίσει, αλλά το έχει μετατρέψει και σε έναν κανονικό σκουπιδότοπο. Μιλάμε για μία ζούγκλα από βάτα και χόρτα γεμάτο σκουπίδια μας είπαν χαρακτηριστικά.
Ψύλλοι, φίδια, ποντίκια, μυοκάστορες (8 έχουν σκοτώσει μας είπαν) και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς υπάρχει εκεί και έχει κάνει την εμφάνιση του.
Οι άνθρωποι πέρυσι απευθύνθηκαν στο υγειονομικό, φέτος εδώ και πολλές ημέρες απευθύνθηκαν στην δημοτική αρχή και συγκεκριμένα στην Πρόεδρο της Τ.Κ. Μύτικα, προχτές στον Αντιεισαγγελέα Λευκάδας, ο οποίος τους είπε ότι αρμόδιος του θέματος είναι ο Δήμος. Στο παρελθόν προσπάθησαν να πείσουν τον συμπολίτη τους να βάλουν οι ίδιοι να το καθαρίσουν, αλλά αυτός είναι ανένδοτος.
Ήρθαν και μας συνάντησαν λοιπόν, για να αναδείξουμε το θέμα, γιατί πραγματικά βρίσκονται σε απελπισία και δεν ξέρουν τι να πράξουν για να σταματήσει αυτός ο εφιάλτης που αναγκάζονται να ζήσουν άλλο ένα καλοκαίρι.
Παρακαλούν τον Δήμο να πράξει τα δέοντα και θα ενώσουμε και την δική μας φωνή στην παράκληση τους. Άλλωστε όπως ορθά είπε ο Αντιεισαγγελέας Λευκάδας, είναι καθαρά αρμοδιότητα του Δήμου.
Είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμος θα δει το θέμα και θα κάνει αυτό που πρέπει, εννοείται με τον ανάλογο σεβασμό προς τον συνδημότη μας.






2 σχόλια:

  1. Όλοι γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Θα πρέπει επομένως οι συμπολίτες μας να απευθυνθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες (κοινωνική πρόνοια κλπ.). Τι νόημα έχει να απευθύνονται στα blogs δεν μπορώ να το καταλάβω (χωρίς να ρίχνω καμία ευθύνη στο blogs). Τέτοια θέματα δεν είναι για δημοσιότητα . Υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες που μπορεί να επέμβουν διακριτικά.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που βρισκεται αυτο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.