Ευχαριστήρια από την «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» προς τον κ. Στρατούλη.


Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ευχαριστεί το συμπατριώτη μας και απερχόμενο υπουργό κ. Στρατούλη για την αμέριστη συμπαράσταση που προσέφερε στο γενέθλιο τόπο κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του.
Η παρουσία του ήταν καταλυτική στο να λυθούν προβλήματα (ΙΚΑ, ένταξη μελετών και χρηματοδότησή τους από κοινοτικά προγράμματα), στο να δρομολογηθούν λύσεις σε χρόνια και φλέγοντα προβλήματα (δρόμος Πλατυγιάλι - Αστακος, δρόμος Πλατυγιάλι - Ιόνια οδός, το πρόβλημα με το δίκτυο ύδρευσης Άγιος Δημήτρης - Αστακός).
Ελπίζοντας ότι η πίεση που άσκησε όλο αυτό το διάστημα θα συνεχιστεί με σκοπό να λυθούν και άλλα προβλήματα που είχαμε προγραμματίσει.
Ευχόμαστε στον Τάκη καλή συνέχεια.

1 σχόλιο:

  1. Θεωρω και πιστευω ακραδαντα , οτι :
    Ο πρωθυπουργος- που ηγειται - μιας Δημοκρατικης Χωρας !
    Ο καθε φορα πρωθυπουργος μιας κοινωνιας , μιας Χωρας !
    Προσπαθει - οσο το δυνατον καλυτερα - σε μεγαλες διλημματικες αποφασεις , που καλειται να λαβε και με γνωμονα το Εθνικο και κοινωνικο συμφερον - προσπαθει να εκφρασει και να εναρμονισθει , να ευθυγραμιστει , με την πλειοψηφια της κοινωνιας που καταγραφεται - αντικειμενικα- σ' εκεινη την χρονικη συγκυρια.
    Αυτο ακριβως επραξε και τωρα , ο Ελληνας πρωθυπουργος !
    Εξεφρασε την βουληση , την θεληση ! της πλειοψηφιαςτης κοινωνιας μας ! που θελει τον ευρωπαικο προσανατολισμο και με ευρω.
    Ακομα και να υπηρχε ετοιμη , τεκμηριωμενη και με σιγουρια 100 % , αλλη εναλλακτικη λυση , που να οδηγουσε τον λαο του , ο καθε πρωθυπουργος !
    εαν δεν θελει ο λαος , καλως η' κακως ;
    Αυτο σημαινει Αληθινη Δημοκρατια !
    Να εκφραζει- ο καθε φορα- πρωθυπουργος ! την πλειοψηφια της κοινωνιας !
    Επισης θελω προσωπικα να εκφρασω , την απεριοστη εκτιμηση μου , στο προσωπο ! του καλου μας συμπολιτη και πολιτικου !
    Κυριου Δημητρη Στρατουλη !
    και να πω, οτι ο πολιτικος Δημητρης Στρατουλης , ειναι φωτεινο παραδειγμα : Ιδεολογου πολιτικου με αρχες και αξιες !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.