Το τρέιλερ πάνω στον δρόμο και κλειδωμένο στην κολόνα της ΔΕΗ.


Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του Blog μιλάν από μόνες τους. Έριξε την βάρκα του, άφησε το τρέιλερ πάνω στον δρόμο και το έδεσε και με αλυσίδα στην κολόνα της ΔΕΗ για να μην το κλέψουν.
Τοποθεσία Μύτικας, στην περιοχή του λιμανιού στον κεντρικό δρόμο. Το βράδυ επειδή το συγκεκριμένο τρέιλερ δεν φέρει καθόλου ούτε φώτα, ούτε φωσφοριζέ ταινίες είναι πολύ εύκολο να βρεθείς πάνω του.
Εμείς σαν Blog αυτό που έχουμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τον φίλο ιδιοκτήτη του τρέιλερ να βρει τοποθεσία να το αφήσει, είναι το παρακάτω σκαρίφημα.

Πρέπει να πας 340 μέτρα προς το σημείο που σου επισημαίνουμε, όπου υπάρχει το αναξιοποίητο κοινοτικό αγροτεμάχιο των 6 και πλέον στρεμμάτων για ελεύθερο πάρκινγκ αυτοκινήτων και τρέιλερ (προβλέπονται εκεί να κατασκευαστούν ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στο μέλλον).

2 σχόλια:

  1. Φταίει το πουλάκι τσίου (έτσι για να μην μας λογοκρίνει και ο κυρ διαχειριστής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.