Ανακοίνωση Αντιδημάρχου αναφορικά με την λειτουργία των γεωτρήσεων στην Άνω Κανδήλα.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜ. ΕΝ. ΑΛΥΖΙΑΣ 
----------------------------------- 
Ταχ. Δ/νση: Κανδήλα
Ταχ. κώδικας: 30019 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Η Δημοτική αρχή τηρώντας την συμφωνία, την 1η Ιουλίου σταμάτησε την λήψη νερού από τις γεωτρήσεις της Άνω Κανδήλας και επανήλθε για υδροδότηση πάλι στον κάμπο από την γεώτρηση «Πετράκια».
Στις 12 Ιουλίου η γεώτρηση στις σταφίδες από την οποία υδροδοτείται ο Μύτικας και συμπληρώνει και το δίκτυο της Κανδήλας έπαθε ζημιά. Φέραμε το συνεργείο και διαπίστωσε βλάβη στο μοτέρ το οποίο και παραγγείλαμε άμεσα. 
Το ένταλμα για να πληρωθεί το μοτέρ είναι στον επίτροπο για έγκριση της δαπάνης και μέχρι την Δευτέρα ή Τρίτη εκτιμούμε ότι θα τοποθετηθεί το καινούργιο μοτέρ. Για το λόγο αυτό επανήλθαμε στις γεωτρήσεις της Άνω Κανδήλας.
Επειδή έπεσε δραματικά η στάθμη των καναλιών στη βρύση στην Άνω Κανδήλα ζητάμε την κατανόηση σας για λίγες ημέρες διότι δεν μπορούμε να αφήσουμε τα δύο χωριά χωρίς νερό. 

Ο Αντιδήμαρχος

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

3 σχόλια:

  1. εδώ έχετε αφήσει τόσα χρόνια δίχως νερό το Αρχοντοχώρι . γιαυτό τι έχετε να μας πείτε; το χωριό διψάει και η δημοτική αρχή περί άλλων τυρβάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λέμε συμφωνία, ποιά συμφωνία και με ποιόν? Έτσι για να ξέρουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον προκειται για παραφωνια ... και οχι για συμφωνια
    απλοι -τηλεθεατες
    του Μυτικαpress !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.