Η πρόταση του κ. Σπύρου Καραβία για την διοργάνωση του πολιτιστικού δρώμενου του γάμου του Οδυσσέα - Πηνελόπης στο ithacanews.


Αναδημοσίευση είχαμε στο αξιόλογο Blog της Ιθάκης ithakanews.gr, της πρότασης του Προέδρου της Ένωσης Αλυζίων κ. Σπύρου Καραβία, για την μελλοντική διοργάνωση του πολιτιστικού δρώμενου του γάμου του Οδυσσέα - Πηνελόπης. Σας ενημερώνουμε ότι πληροφορούμαστε ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με την πλευρά της Ιθάκης. Δείτε την αναδημοσίευση εδώ.

2 σχόλια:

  1. Ποια ειναι η επισημη θεση της Ενωσης Αλυζιων !
    Ως φορεα πολτισμου -παραγωγης και μεταδοσης ιστορικου , λαογραφικου και πολιτιστικου εν γενει περεχομενου - της μικρης τοπικης κοινωνιας μας !
    στο θεμα των Δεκατριων εργαζομενων-συμπολιτων μας ! στους παιδικους του Δημου μας, μετα και την μη ανανεωση - προσφατα-των συμβασεων εργασιας των , απο το αρμοδιο Νομικο Προσωπο του Δημου Ξηρομερου ! οπου και ανηκουμε , ως διοικητικη και πολιτισμικη ενοτητα-οντοτητα.
    Το ερωτημα απευθυνεται , στο αξιοτιμο ! προεδρειο και μελη του διοικητικου συμβουλιου της Ενωσης Αλυζιων !
    Υ.Γ η παρατεταμενη σταση ουδετεροτητας της Ενωσης Αλυζιων !
    δεν θα επιτρεπει στο μελλον να εξακολουθει , η συνειδηση μου - ως απλο μελος της μικρης κοινωνιας μας και στην οποια ολοι μαζι , πορευομαστε - να αναγνωριζει ηθικα , το εν λογω προεδρειο και διοικητικο συμβουλιο της Ενωσης Αλυζων !
    Ευχομαι ! στο μελλον να ταυτιζονται απολυτα οι αντιληψεις μας , και να προσφερω , να συνδραμω , οπως ο καθενας μας και ολοι μαζι , στον πολιτισμο της μικρης κοινωνιας μας !
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ. ΚΑΡΑΒΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.