Εφημερίες Κέντρων Υγείας Δήμου Ξηρομέρου.


Χωρίς εφημερία το Κ.Υ. Αστακού για τις ημέρες:
Δευτέρα 24.8, Τρίτη 25.8, Πέμπτη 27.8, Παρασκευή 28.8, Σάββατο 29.8, Κυριακή 30.8 και Δευτέρα 31.8
Το Κ.Υ. Μύτικα εφημερεύει τις ημέρες:
Δευτέρα 24.8, Τρίτη 25.8, Πέμπτη 27.8, Κυριακή 30.8 και Δευτέρα 31.8

1 σχόλιο:

  1. Ο τίτλος της ανάρτησης είναι σωστός, όμως πιστεύω ότι πρέπει να προστεθεί από το έγκριτο μπλογκ σας (για τις επόμενες περιοδικές προφανώς ανακοινώσεις) και το Κ.Υ Κατούνας, ασχέτως αν βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, διότι είναι υπεύθυνο για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών πρωτοβάθμιας περίθαλψης των δημοτών της ΔΕ Φυτειών του Δήμου μας. Αύριο όπως γνωρίζετε θα προβούμε σε διαμαρτυρία για την μη ομαλή λειτουργία του Κ.Υ Κατούνας και για την έλλειψη ιατρού στις Φυτείες. Σήμερα ο κ Κουρουμπλής είχε επίσκεψη στο Γ.Ν Αγρινίου και είδε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται. Πιστεύω ότι αύριο θα έρθει να ακούσει και τα δικά μας παράπονα-αιτήματα και προτάσεις, στο κόμβο στη θέση ΣΑΜΑΡΙ στην Ε.Ο Αγρινίου Αμφιλοχίας, για την εγκατάλειψη της μέριμνας της πολιτείας στα θέματα υγείας των δημοτών ΔΕ Μεδεώνος Ακτίου Βόνιτσας και ΔΕ Φυτειών Ξηρομέρου. Χρηστος Κολοβός Ταξχος ε.α Δημ. Συμβ. Ξηρομέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.