Φουριόζος μπήκε στο πρωτάθλημα ο Α.Ο. Αλυζιακός. Συνέτριψε την φιλόδοξη ομάδα της Κατούνας με 4-0.


Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με τον Αλυζιακό να υποδέχεται μέσα στον Μύτικα την πάντα δυνατή και από φέτος το καλοκαίρι ενισχυμένη και με αρκετές φιλοδοξίες ομάδα της Κατούνας.
Παρεμπιπτόντως, ευχόμαστε στους παίκτες, τους προπονητές και στην διοίκηση του Αλυζιακού καλή αγωνιστική σαιζόν, με πάνω από όλα υγεία και να χαρούν το ποδόσφαιρο, να χαρούν το παιχνίδι.
Στα του αγώνα τώρα για άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι η έδρα του Μύτικα είναι πολύ δύσκολη για κάθε ομάδα και για να πάρει κάποιος θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Αλυζιακού, θα πρέπει να κοπιάσει πάρα πολύ.
Ειδικά φέτος όπου ο Αλυζιακός κράτησε όλον τον πολύ καλό κορμό νεαρών παικτών που διαθέτει, κάνοντας μόνο δύο ποιοτικές προσθήκες, θα είναι περισσότερο δεμένος, περισσότερο συμπαγής και δυσκολοκατάβλητος για κάθε αντίπαλο.
Στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ο Αλυζιακός κυριάρχησε απ' άκρη σε άκρη, με πολλά τρεξίματα από τους παίκτες μας και πολλές ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις, αν στην τελική προσπάθεια οι παίκτες μας ήταν λίγο πιο αποτελεσματικοί.


Τα γκολ: Στο 21ο λεπτό με ωραία κεφαλιά ο Βασ. Ζαρκαδούλας έκανε το 1-0, έπειτα από πολύ ωραία εκτέλεση κόρνερ από τον Δημ. Κατσαούνη.
Στο 35ο λεπτό αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από τον Δημ. Κατσαούνη, έστειλε την μπάλα στο σημείο ανάμεσα στην άμυνα και στον τερματοφύλακα μπερδεύοντας τους, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει απ' όλους και να γίνει το 2-0.
Στο 57ο λεπτό εξαιρετική αντεπίθεση για την ομάδα μας, με τον εφορμούντα Άρη Αποστολάκη, να δίνει πάσα πάρε - βάλε στον Βασ. Γεωργαλή και αυτός να μην λέει όχι και να κάνει το 3-0.
Στο 72ο λεπτό το κερασάκι στην τούρτα από τον Άρη Αποστολάκη να κάνει το 4-0, με πλασεδάκι στην κενή από τερματοφύλακα εστία. Θρίαμβος.


Η βαριά ήττα με 4-0 προκάλεσε αναταράξεις στην ομάδα της Κατούνας, η οποία το καλοκαίρι προχώρησε σε μεγάλη ενίσχυση, με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Θοδωρή Πανέτα να βάζει το χέρι στην τσέπη και να φέρνει στην ομάδα ποιοτικούς παίκτες.
Στόχος της ομάδας ήταν να πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει ακόμα και αυτή την άνοδο στην Α' κατηγορία. Πληροφορούμαστε ότι απόφαση του Προέδρου είναι η άμεση αποχώρηση παικτών που το καλοκαίρι αποκτήθηκαν για να κάνουν την διαφορά και μέχρι τώρα στα φιλικά, αλλά και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.
Πάντως είναι αρχή του πρωταθλήματος και πολύ νωρίς για συμπεράσματα και βιαστικές κινήσεις, θα λέγαμε εμείς την προσωπική μας γνώμη.



Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.


* Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Blog Katouna News.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.