Κλοπή σε σπίτι συμπατριώτη μας στον Μύτικα.


Ληστεία σε σπίτι Μυτικιώτη συμπατριώτη μας έγινε πριν λίγες ημέρες. Ο παθών έλειψε για λίγο στην αγορά του Μύτικα και ο δράστης βρήκε ευκαιρία να μπει στο σπίτι του και να αφαιρέσει το πορτοφόλι που το είχε αφήσει στο σπίτι του.
Το πορτοφόλι περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι περιείχε την ταυτότητα και μερικά σημαντικά χαρτιά του παθόντα.
Ο φίλος και συμπατριώτης μας Παναγιώτης Βασιλάκης (του εμπορικού ναυτικού για αποφυγή συνωνυμιών) παρακαλεί τον δράστη να κρατήσει το χρηματικό ποσό, αλλά να αφήσει την ταυτότητα και τα χαρτιά του σε κάποιο εμφανές σημείο ώστε να μπορέσει να τα βρει, γιατί τα χρειάζεται οπωσδήποτε.
Να σημειώσουμε ότι είναι το δεύτερο περιστατικό κλοπής, μέσα σε λίγες ημέρες, με τον ίδιο τρόπο στην συγκεκριμένη γειτονιά.

3 σχόλια:

  1. Ρε φίλε το πορτοφόλι του Παναγιώτη πήγες να κλέψεις? Αν του έλεγες να σου δώσει θα σου έδινε και περισσότερα από μόνος του. Μη σου πω ότι θα σου έκοβε και μισθό κάθε μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fantasteite na vrexei kiolas.....pali oi gnwstei agnwstei xanaxtipisan.......telika ti prepei na kanoume na paroume to nomo sta xeria mas;;;;;;;;;den vlepw kati allo.....giati krataei xronia aytoi oi kolonia................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο υπάρχει η συγκάλυψη στα χωριά όλο και περισσότερα θα γίνονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.