Βάσω Τσαμπιέρη: Στηρίζω τον Άδωνι για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας...


Αγαπητοί Συμπατριώτες.
Στηρίζω τον Άδωνι για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας γιατί είναι φίλος του Μύτικα. Έχει έρθει δυο φορές στο χωριό μας ως φίλος και ως Υπουργός Υγείας είχε κρατήσει την υπόσχεση που μου είχε δώσει, ότι όσο είναι εκείνος Υπουργός το Κέντρο Υγείας του Μύτικα θα παραμένει σε ομαλή λειτουργία.
Επίσης διόρισε μια επί πλέον νοσηλεύτρια την Δέσποινα. Η πόρτα του Υπουργείου του ήταν πάντα ανοιχτή και πολλοί είχατε επικοινωνήσει μαζί του. Η ευφυΐα του, η εργατικότητα του, η αποτελεσματικότητα του, οι εξαιρετικές του ικανότητες, το ότι δουλεύει από τα 17, δεν είναι από τζάκι, δεν κουβαλάει όνομα ως προίκα, είναι αυτοδημιούργητος, δεν έχει πολιτικές πλάτες, είναι ένας από εμάς, όλα αυτά ενισχύουν την απόφαση μου να τον στηρίξω.
Ζητάω και από εσάς να τον στηρίξετε γιατί θα αποκτήσετε έναν φίλο για πάντα. Και το χρειάζεται ο τόπος μας.

3 σχόλια:

  1. Το οτι δεν τον πανε οι καραμανλικοι, δηλαδη ολοι εκεινοι που ενορχηστρωσαν την καταστροφικη πενταετια 2004-09 και μετα σιωπησαν ειναι ενας σημαντικος λογος για να επιλεξει καποιος τον Γεωργιαδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.Βασω καλα κανετε και στηριζεται τον Αδωνη.αλλα οταν ηταν υπουργος υγειας δεν εφημερευε το κεντρο υγειας καθε μερα οπως και τωρα παρα μονο 5 μερες το μηνα η' καθολου.τα αυτοκινητα εφυγαν για τον αστακο.ο οδηγος ειναι στον αστακο.η Δεσποινα που λετε οτι διορισε ειναι στον αστακο.τι καλο εκανε για το Μυτικα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε πρέπει να ξέρεις οτι το κέντρο Υγειας του Μυτικα ηταν προς κατάργηση σύμφωνα με τις χιλιομετρικές αποστάσεις που ισχύουν με τα νέα μέτρα! Ο Αδωνις το κράτησε με δική μου παρέμβαση και μάλιστα το στηρίξαμε σε ενα σκεπτικό που ζήτησα και μου έστειλε με μορφή επιστολής ο γιατρός του κέντρου κύριος Χρονης!!!! Την επιστολή αυτη εγώ την πήγα στο Υπουργειο πρωί πρωί και την έδωσα η ίδια τα α του Υπουργού! Έτσι το κέντρο παρέμεινε ως είχε και ενισχύθηκε με μια επι πλεον νοσηλεύτρια την Δέσποινα! Οταν ο Αδωνις έχασε το Υπουργειο τα πράγματα άλλαξαν και Ρωτηστε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ γιατι η Δέσποινα μετακινήθηκε όπως λέτε!!!!! Ο Αδωνις σας έκανε και κάτι , εστω μικρό , οι άλλοι τοςα χρονια τι σας έχουν κανει;;;; Ο ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίσατε γιατι δεν σας λύνει τα προβλήματα;;;;; Πρέπει να λέμε και ενα ευχαριστώ εστω και στο λιγο που μας προσφέρουν!!!!!! Πάντα στην διάθεση σας γιατι εγώ τον αγαπάω τον τόπο μου και θα τον βοηθάω όπως μπορω!!! Και να ξέρετε αν ο Αδωνις ολοκλήρωνε την θητεία του ως Υπουργός περισσότερα θα ειχαμε καταφέρει!!!!!!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.